Class Schedule

Gilbert AVANCE PK: Mr. Martinez

7:30 – 7:40

Daily Health Check

10 min

7:40 –8:00

Breakfast/Dental Hygiene

20 min

8:00 –8:20

Daily Message/Daily News

20 min

8:20- 8:40

Letter Knowledge

20 min

8:40 –9:00

Phonological Awareness

20 min

9:00- 9:45

Thematic-based Literacy Centers

45 min

9:45 - 10:05

Read Aloud #1

20 min

10:05 - 10:10

Cognitive Transition #1

5 min

10:10 –10:30

Outdoor Learning #1

20 min

10:30 – 10:40

Number Sense

10 min

10:40 – 11:00

Problem Solving

20 min

11:00 – 11:30

Lunch/Dental Hygiene

30 min

11:30 – 12:15

Quiet Time

45 min

12:15 – 12:20

Cognitive Transition #2

5 min

12:20 – 12:35

Outdoor Learning # 2

15 min

12:35– 12:55

Read Aloud #2

20 min

12:55-1:00

Cognitive Transition #3

5 min

1:00– 1:20

Journals

20 min

1:20 – 2:20

Math Centers

60 min

2:20 – 3:00

Science

40 min

3:00- 3:15

Snack

5 min

3:15

Dismissal

 

Teacher Conference Time- 12:45-1:30

Site Powered by: SharpSchool © 2004-2017 Education Web Hosting & Content Management Solutions