Class Schedule

Ms. Wilson Class Schedule

2015-2016

 

7:30-7:40                     Arrival/Wash Hands/Bathroom                                  10 min.

7:40-8:05                     Breakfast/Brush Teeth                                                    30 min.

8:05-8:20                     Moring Meeting                                                                  15 min.

8:20-8:35                     Letter Knowledge                                                               15 min.

8:35-8:50                     Phonological Awareness                                                 15 min.

8:50-9:50                     Thematic Centers and Small Group Instruction   60 min.

                                    (fine motor, literacy skills)                 

9:50-10:20                   Gross Motor Development (Outdoor Play)             30 min.

10:20-10:40                 Read Aloud                                                                         20 min.

10:40-11:00                 Journals                                                                               20 min.

11:00-11:30                 Lunch                                                                                    30 min.

11:30-11:35                 Tooth brushing/bathroom                                            5 min.

11:35-12:20                 Rest Time                                                                             45 min

12:20-1:20                   Math Mini-Lesson/Math Centers                                60 min.

1:20-1:40                     Read Aloud                                                                         20 min.

1:40-2:20                     Science/Social Studies                                                  40 min.

2:20-2:40                     Problem Solving/Number Sense                               20 min.

2:40-3:00                     Snack/Footsteps to Brilliance                                    20 min.

3:00-3:05                     Folders/Wash Hands                                                     5 min.

3:05-3:15                     Table Activities/Dismissal                                          10 min.


Site Powered by: SharpSchool © 2004-2017 Education Web Hosting & Content Management Solutions